Shou3D on luova toimisto, joka on perustettu vuonna 2019 Vaasassa. Olemme keskittyneet visuaaliseen markkinointiin, tuoden tilasi jokaisen ulottuville. Teemme innovatiivista ja kaunista materiaalia antaaksemme sinulle mahdollisuuden löytää lisää asiakkaita.

Olemme erittäin ystävällisiä ja aina avoimia keskustelemaan uusista projekteista, mielenkiintoisista ideoista tai vaikkapa mahdollisuudesta osallistua tapahtumaasi.

trop+ilma+1.jpg
 

Kuvauspalvelut kiinteistövälittäjille

Valokuvat, ilmakuvat ja 3D-esittelyt nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 
 
 

3D-esittelyt

3D-esittely on helppo, näyttävä ja kustannustehokas tapa esitellä tiloja. Esittelyn avulla vierailijat pääsevät tutustumaan kohteeseen, vaikka omalta kotisohvaltaan kellonympäri. 3D-esittely säästää sinun ja tilojen etsijöiden aikaa, parantaa kohteen Internet-näkyvyyttä ja vauhdittaa myyntiäsi. Esittelyt soveltuvat hyvin asuntoihin, kiinteistöihin, ravintoloihin, ja tapahtumatiloihin.

nukketalomalli koti.jpg

3D-Nukketalomalli

3D-nukketalomallit helpottavat esimerkiksi rakennuttajien ja arkkitehtien työtä. He voivat tehdä ison osan suunnittelutyöstä menemättä lainkaan paikanpäälle pystyessään tarkastella malleja virtuaalisesti.

3d-pohja koti.jpg

3D-Pohjapiirrustukset

Tarkat 3D-pohjapiirrustukset tilojen jokaisista kerroksista ja huoneista

okj.JPG

Pohjapiirrustukset ja Pistepilvitiedostot

Tarkat XYZ-tiedostot arkkitehdeille ja muille suunnittelijoille. Arkkitehti voi säästää päiviä työssään, kun hänelle toimitetaan valmis malli tilasta, eikä hänen tarvitse rakentaa tilaa alusta.

 

Asiakkaamme

As logot.png
 
 
 
 
 
 
henri oikea.jpg

Henri Kämärä

Teen kiinteistökuvauksia, ilmakuvausvideoita ja 3D-esittelyitä myynti- ja markkinointitarkoituksiin.

Ota yhteyttä *
Ota yhteyttä